1 Nisan 2013 Pazartesi

burak

Sincan Kilitli Parke

ilitli parke taşı otopark, bahçe, yürüme yolu ve diğer yer döşeme alanlarında en çok tercih edilen taş dır. Kilitli parke taşı uzun ömürlü bir taş olmasına rağmen oldukça ekonomik yer döşeme taşıdır. Kilitli parke taşının kalitesi çok önemlidir. Piyasa taşı diye tabir edilen taşları tercih etmemekte fayda vardır. İleri ki yıllarda kalitesiz taş üzerinde kavlama kırılma meydana gelebilir. Kilitli parke taşın TS damgası olmasına dikkat edilmelidir. Kilitli parke taşı döşeme ustasının da ayrı bir önemi vardır. 
Kilitli parke taşı döşemesi ekip işidir amatörce döşenmiş kilitli parke taşı ufacık bir hatasında bile kilitli parke taşı üzerinde yağmur sularının birikmesine neden olabilir. Kilitli parke taşının renkli olanlarını vardır. Renkli kilitli parke taşı ile taş aralarına göze hoş görünecek desenler verilebilir. Otopark kilitli parke taşı döşemelerinde ise renkli kilitli taş ile araç şeritleri çizilebilir. Belediyelerimizin de genelde kaldırımlarda tercih ettiği kilitli parke taşıdır. Kilitli parke taşının avantajlarından birisi ise taş da oynama,kırılma yada diğer durumlarda karşılaşıldığı zaman bir ustaya gerek duymadan kilitli parke taşı yenisi ile kolay bir şekilde değiştirile bilir. Kilitli parke döşenecek zemin sağlamlığı da çok önemlidir. Kilitli parke döşemesine uygun bir zemin yok ise güçlendirme yapılmasında fayda vardır.
 Kilitli parke taşı kenarlarına oluk taşı döşeyerek akıntının daha hızlı gitmesi sağlana bilir. Kilitli parke taşı döşenmesinden sonra kilitli parke üzerine kompaktör baskı makinesi vurulmalıdır. Ve ayrıca kilitli parke taşı üzerine mil kum serilmelidir. Mutlu çevre düzenleme olarak siz değerli müşterilerimize güvenerek öneriyoruz. Mutlu çevre düzenleme olarak Ankara' da kilitli parke taşı döşemelerinde oldukça başarılı bir grafik sergilemeye devam ediyoruz. Ankara da kilitli parke taşı işlerinde kendilerini ispatlamış usta kadromuz ile büyük iş küçük iş ayırt etmeden bütün işlerimize aynı titizliği göstererek bütün kilitli parke taşı işleriniz için hizmetinizdeyiz. Ayrıca işçiliğimiz 7 Yıl garantili ve ödeme kolaylıkları sağlanmaktadır. Ankara kilitli parke taşı işleriniz için bizi araya bilir fikir alış verişinde de buluna bilirsiniz. 


burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.