30 Mayıs 2016 Pazartesi

burak

Kilitli Taş

Kilitli taş Bugün yalnızca içinde yaşadığımız evlerde değil, gözümüzün gördüğü her mekanda bir nizam arıyoruz. Binaların mimarisi, içinde yaşadığımız şehrin peyzajı içinde yaşadığımız şehrin gelişmişliği hakkında bilgi de veriyor.
Bir şehri ya da bir mekanı, şehri sakinlerinin beğenisine hazır hale getirmek ise belli bir emek ve işçilik gerektiriyor. Yol yapım çalışmalarını, iki yönden inceleyebilmek mümkün.
Dekoratif ve aynı zamanda dayanıklı zeminler oluşturmak, şehirlerde bu görevi üstlenmiş mercilerin göz önünde bulundurması gereken en önemli noktalar diyebiliriz. Peki, dayanıklı zeminler oluşturmak için tercih edilebilecek döşemeler hangileridir.
Kilit taşı olarak ya da dekoratif taş olarak bilinen döşeme taşlarının bu konuda beklentilerinizi üst düzey bir şekilde karşılayacağından emin olabilirsiniz. Kilitli taş olarak hizmet veren şirketimiz sayesinde, renkli ve dayanıklı döşemeleri uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.
Sağlam Kilit Taş Üretimi
Kilitli taş özellikle park ve bahçelerde ve hatta meydanlarda kullanılan bu taşların üretimi için birkaç farklı yöntemi tercih ediyor. Bu yöntemlerin her biri, taşların dayanıklılığını artırmak için
düşünülmüş yöntemlerdir.
Beton malzeme, yeterince preslenmediği, yani sıkıştırılmadığı durumlarda, kış aylarında yağışlar sebebiyle su emer ve don olayları sebebiyle taşın emdiği su donarak genleşir. Bu durum da taşta hacim genişlemesine sebep olur.
Ancak don durumu ortadan kalktığında, taştaki hacim genişlemesi esnek bir şekilde geriye dönemez ve araçlar ile yayaların ve yaz koşullarının etkisi ile taşlar dayanıklılığını kaybeder.
Ancak kilit taşı  imalat ürünlerinde böyle bir durum söz konusu olmaz. Çünkü üretimini beton malzemeden yaptığımız dekoratif taşlar, vibrasyon tekniği ya da presleme tekniği sayesinde iyice sıkılaştırılarak sağlam hale getirilmektedir.
Peyzaj Çalışmaları İçin Kilit Taş Üretimi
Firmamızı tercih etmeniz durumunda, Önünüzde renk ve şekil bakımından çok sayıda seçeneğiniz olacaktır. Kilit taşlar adı üstünde birbiri içeriğine lego gibi geçebilen ve görsel olarak farklı bir uyum yaratmak için kullanılan taşlardır.
Bu uyumu daha önce görmediğiniz şekillerdeki taşlar ile yakalamak ve peyzaj tasarımını yapmak istediğiniz mekanın sıra dışı olmasını sağlamak istiyorsanız hemen firmamızın kilitli taş fiyatlarımızı öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.