9 Haziran 2016 Perşembe

burak

Kilitli Parke Taşı Ankara

Ankara’nın  bütün ilçelerinde hizmete veren firmamız   bir çok kişinin yaşadığı ve belediyecilik çalışmalarının yoğun olduğu bu ilçelerde. Bu yüzden bir çok kişi kilitli parke taşını sadece belediyecilikte kullanılan bir şeymiş gibi düşünür.
Kilitli taş parkeler kilitli parke taşı Ankara  tarafından uygulanır. Bu sayede kısa sürede uygulanan ve başarılı bir sonuçla ortaya çıkan taş parkeler, güzel ve şık bir görünümle kullanılmaya başlar. Kilitli taşların led ışıklı olanları da vardır. Bunları isterseniz belirli aralıklarla uygulatabilirsiniz.
Bazı kişiler atölyelerine de uygulama yaptırabilir ve bu led ışıklı kilitli taş parkeleri de tercih edebilirler.
Ankara Kilitli Taş Parke
 Kilitli parke taşı Ankara bir çok kişi tarafından aşık taşı olarak da adlandırılır. Birbirinden değişik renkleri olan kilitli taş parkeler Altındağ bölgesinde bir çok alana uygulanmıştır.
Kilitli taş parkelerin bir çok değişik çeşidi vardır. Bu çeşitler değişik boyutlardadır ve metrekare hesabı yapılarak fiyatlandırılırlar. Modele göre ve boyuta göre fiyat değişir. Bu yüzden önce uygulama alanı görülmelidir ve uygulama alanının boyutuna göre kaç adet kilitli taş parkeye ihtiyaç olduğu belirlenerek tahmini bir fiyat ortaya çıkar.
Uygulama sonrası net fiyat konusu müşteriye bildirilir ve uygulama en kısa sürede kilitli taş parke ustası tarafından gerçekleştirilir.
Ankara Kilitli Taş Parke Fiyatları
Kilitli taş parke fiyatları modele ve boyuta göre değişiklik gösterir. Metrekare hesabı ile hesaplanan taş parkeler için net bir fiyat belirlemek güçtür.
Uygulama yapılacak alanın ölçüsüne göre tahmini bir sayı ortaya çıkar ve buna göre fiyat belirlenir. Kilitli parke taşı Ankara arasında sağlam bir yer edinmiş olan ekibimiz, bir çok kişiye ve kuruma bu hizmeti vermiştir ve müşteri memnuniyeti konusunda oldukça başarılı sonuçlar elde etmiştir.
Kilitli Taş Parkelerin Kullanım Alanları Nelerdir?
-          Kaldırımlar,
-          Meydanlar,
-          Otoparklar,
-          Site girişleri,
-          Bahçeler,
-          Atölyeler
-          Sokak araları gibi alanlara yapılmaktadır

Her türlü dış mekanda kullanılan kilitli taş parkeler, kolay kullanımıi şık görünümü ve ekonomik olmaları nedeniyle tercih edilirler. 

burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.