21 Haziran 2016 Salı

burak

Ayaş Kilit Taşı

Kilit Taşın Özellikleri
·         Kilit taşı tek tek döşenir bu nedenden dolayı ekonomiktir. Ayaş kilit taşı özellik olarak bir tanesi kırılsa bile bir başkasıyla değiştirilebilir. Eski taş ile yeni taş arasında pek farkı yoktur.
·         Şehrimizin güzel görünmesini sağlar. Rengârenk ve desenlerle kişilerin ilgisini çeker.
·         Yağmurdan doğa olaylarından etkilenmez. Özellikle soğuk yerlerde yaşayanlar için dondan da etkilenmez. Yağmur için mastar denilen yapı düzgün yerleştirilmesi koşulu ile yağmurdan etkilenmez.
·         Uygulanması kolaydır. Ayaş kilit taşı görünümünde, kilit taşı T şeklindendir ve ustalar tek tek birbirine geçirerek uygularlar.
·         Yerli malzeme ile üretilir yabancı ülkelere para kazandırmayız.
·         Kolay uyum sağlarlar. Eski taş ile yeni taş arasında pek fark yoktur.
·         Uzun ömürlüdür. 10 ile 20 sene dayanabilirler.
·         Evimizin bahçelerinde ve duvarlarında da kullanabileceğimiz bu taşlar çok güzel görüntülere yol açmaktadır.
·         Taşların yerleştirilmeden önce zemine uygun araştırmalar yapılıp, döşenmesinde çok ince ustalık gerekmektedir.
·         Kolay eskimez ve dayanıklı bir taş olduğundan ekonomiklik sağlar.
·         Silinebilir olup insan sağlığına zararsızdır. Yağmurdan sonra ıslanmasına rağmen Ayaş kilit taşı
kaymaz. Dolayısıyla bu bakımdan güvenlidir.

·        Kilit Taşını Nerede Kullanırız?
·         Kilit taşlarını kaldırımda, otoparklar da, bahçelerde ve duvarlarda rahatlıkça kullanabiliriz. Sıcak ve soğuk hava şartlarına dayanıklı bu taşlar düzgünce döşemeleri yapıldıktan sonra uzun ömürlü olmaktadırlar.  Çevre düzenlemelerinin vazgeçilmezi olan bu taşlar park ve bahçelerde çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Belediyelerin kaldırımlarda çok sık tercih ettiği kilit taşları uygun ve ekonomiktir. Üretici firmalar çeşitli renk ve modellerde bu taşları üretmektedirler. Zengin bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Ekonomik, hızlı ve kolay uygulanır olması, güzel görünmesi bu taşların çevremizde yaygın olarak kullanılmasını sağlamaktadır. Ayaş kilit taşı Standart ölçüleri 197*163 mm olan taşların kullanılması gereken 1metrelik alana baktığımızda 36 kilit taşının kapladığını görmekteyiz.
·        Ayaş Kilit Taşı Fiyatı
·         Ayaş kilit taşı, uygulanacak dış zemine göre farklı boyutlarda mevcut olup uygulanacak alana göre de değişiklik gösterir. Kilit taşının büyüklüğüne göre fiyat farkı ortaya çıkar. Bu konuda en iyi kararı piyasa araştırması yaparak verebilirsiniz.

burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.